1
1
Leilighetene

Å låse opp døren til en helt ny leilighet på Bråtejordet er å si hei til en enklere hverdag

Leilighetene ligger i trivelige lavblokker på 3 til 4 etasjer med fine fasader i tre. Her finner du et variert utvalg av leilighetstyper i størrelser fra 36.5 til 101 kvm BRA. Det er alt fra smarte 1-roms med sovealkove, effektive 2-roms, lettstelte 3-roms med fin balkong til romslige 4-roms med god plass til å leve.

Fine innflyttingsklare leiligheter ledig
Første og andre trinn med leiligheter på Bråtejordet er overlevert og innflyttet. Det er noen få usolgte leiligheter igjen, så her kan du flytte rett inn i en splitter ny leilighet.
Se ledige leiligheter klare for innflytting.

Alle leilighetene vil få fin privat uteplass og holder en gjennomgående god standard. Boligene får moderne kjøkken- og baderomsinnredninger fra anerkjent leverandør, pent flislagte bad, hvitpigmentert eikeparkett og vannbåren varme i gulv.

Kvaliteter som gjør livet enklere

På Bråtejordet kan man starte på en ny etappe i livet. Med et helt nytt hjem kan du prioritere bort vedlikehold og huslige forpliktelser, til fordel for frihet og muligheter. Her får du kvalitet og komfort i en lys og luftig bolig, sammen med omgivelser som skaper en ny og behagelig ramme for daglige rutiner.

Med Strømmen sentrum og urbane kvaliteter på den ene siden av boligområdet, er det ren luksus å har frodig skog og lysløype på den andre siden. Slik har man det på Bråtejordet.

Om du ikke nyter morgenkaffen på senga eller ved kjøkkenbordet, gjør du det kanskje akkompagnert av fuglekvitter på din private uteplass.

Kontakt selger

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder
Tlf. 90 92 59 04
Epost. tzb@sem-johnsen.no

Lene Markegård

Eiendomsmegler
Tlf. 91 82 39 23
Epost. lhm@sem-johnsen.no

Sem & Johnsen

Ja jeg ønsker mer informasjon

Registrer deg her for å få mer informasjon om prosjektet